Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00lei

TVA 0,00lei

Total 0,00lei

Prețurile includ TVA

Plăteşte

Filtrare produse
Tip dozator/dispenser v
contact sisteme curatenie
transport produse igiena

» Toate promoțiile

Dozatoare sapun

Dozatoare de sapun, dozatoare sapun, dozatoare de sapun lichi, dozatoare sapun cu senzor, dozatoare sapun cu baterie

Dozatorul de sapun a devenit o necesitate pentru orice companie care iși respecta clientii și angajatii. Gama diversa de dozatoare de care dispune Limpio Romania reprezinta un avantaj important pentru cei care se afla in cautarea celei mai bune solutii care sa se potriveasca cu imaginea firmei.

DOZATOARE DE SAPUN LICHID CU SENZOR, INOX, DIN PLASTIC

Exista numeroase avantaje de a folosi un dozator de sapun, indiferent daca va hotarati sa va dotati baia din propria casa sau pe cea de la firma cu un astfel de produs. Problema sapunului clasic este ca murdarește chiuveta, iar pentru unii folosirea unui sapun solid poate fi o experienta dezgustatoare, din cauza faptului ca nu este igienic. Unele persoane nu vor sa foloseasca un sapun pe care l-au mai folosit și altii. In timp ce tine baia curata, un dozator de sapun va elimina bacteriile cu mai mult succes. Sunt foarte multe avantaje pentru a achizitiona un dozator de sapun.

Dozatoarele de sapun au o capacitate mare, ceea ce inseamna ca au costuri de intretinere reduse. Sapunul lichid poate fi utilizat saptamani la rand fara a fi nevoie sa il reumpli, pe cand un sapun solid nu rezista foarte mult, avand nevoie sa fie inlocuit frecvent.

Scopul utilizarii sapunului este de a curata mainile, dar acest scop nu poate fi indeplinit daca sapunul se afla intr-un mediu contaminat de germenii altor indivizi. Dozatorul pastreaza sapunul curat, mai ales cand vorbim de dozatoarele de sapun pe senzor care nu necesita atingerea dispozitivului pentru dozarea de solutie de curatare.

Oamenii de afaceri care cauta solutii de a taia din cheltuieli vor putea descoperi ca un dozator de sapun te ajuta intr-un timp foarte scurt sa economisesti bani. Deoarece exista numeroase tipuri de dozatoare de sapun este aproape imposibil sa nu reusesti sa le gasesti pe cele care sa se incadreze in bugetul tau. Pe langa o varietate de culori, dozatoarele de sapun pot face atmosfera intr-o toaleta si prin aromele si diversele miresme ale sapunului pe care il alegeti. De asemenea, elemente tot la fel de importante in alegerea unui dozator de sapun sunt dimensiunea si forma pe care dispozitivul le are.

Un alt aspect important in utilizarea de dozatoare de sapun este controlul pe care il ai asupra cantitatii folosite la fiecare spalare. In timp ce este foarte greu de controlat cantitatea de sapun solid pe care cineva o consuma pentru o utilizarea, sapunul lichid este foarte practic in aceasta privinta, eliberand doze egale. In acest fel, poti avea un control asupra cantitatii de sapun utilizate, poti face estimari de consum si de costuri. Sapunul solid are stabilizatori care pot fi daunatori mediului, pe cand dozatorul de lichid este prietenos cu mediul.

Folosirea de dozatoare de sapun te poate scapa de germeni si bacterii, te poate ajuta sa economisesti bani prin reducerea costurilor si prin marirea perioadei de inlocuire a sapunului. Datorita diverselor dimensiuni, forme, culori vei gasi intotdeauna ceva sa se potriveasca bugetului tau. Dozatoarele sunt din ce in ce mai populare in hoteluri, restaurante si intreprinderi de peste tot.


DOZATOARE SAPUN CU CEAS, ELECTRONICA, CU PROGRAMEDe aceea, va punem la dispozitie un catalog de dozatoare de sapun pentru orice tip de spatiu, adaptate nevoilor afacerii tale – cu dozare manuala sau cu senzor de miscare. Astfel, detinem dozatoare de sapun lichid cu senzor, dozatoare de sapun lichid din inox, dozatoare din plastic sau dozatoare de sapun cu buton pentru toaleta si baie.

Dozatoarele de sapun pot fi potrivite si adaptate la tipul de activitate desfasurata: hoteluri, pensiuni, spitale, scoli, centre comerciale, cafenele, cluburi, institutii bancare, lanturi de benzinarii sau retail etc.

Datorita nevoilor speciale de individualizare a afacerilor prin culori sau design modern sau vintage, avem pe stoc dozatoare de diferite culori cu un design inovator sau clasic. 

Dozatoare de sapun cu baterii sau conectate direct la priza

Toate dozatoarele din gama noastra de produse au un raport excelent calitate – pret si au o garantie de 12 luni. Fiecare dozator de sapun Limpio are un certificat de calitate si conformitate.

top