Dispensere prosop pentru toalete - Limpio Romania

Dispenser prosop, dispensere prosop cu senzori

Dispenserele de prosop de hartie sunt o solutie igienica frecventa pentru toaleta unui restaurant, hotel, pub, bar sau birou. Dispenserele de prosop de hartie in Z sau hartie rulou sunt ideale si pentru baia de acasa.

DISPENSERE PROSOP PROFESIONALE PENTRU TOATE CERINTELE

Circa 80% din bolile infectioase comune se transmit prin intermediul mainilor si spalarea eficienta a mainilor ramane una dintre cele importante metode de protectie ale noastre. Dar spalarea mainilor nu este intotdeauna la fel de eficienta daca uscarea acestora poate duce la transmiterea unor astfel de microbi sau bacterii de la un individ la altul. Sunt toate aceste metode de uscare a mainilor la fel de eficiente?

Sunt afisate 1 - 9 din 9 produse

Un studiu recent de eficacitate a diferitelor metode de uscare a mainilor condus de cercetatorii de la Universitatea Queensland din Brisbane (Australia) a incercat sa afle raspunsul la aceasta intrebare. Uscarea mainilor este un pas important in procesul de spalare a mainilor, deoarece raspandirea bacteriilor este mult mai posibila intr-un mediu umed decat intr-unul uscat.

Studiul a relevat faptul ca prosoapele sunt mult mai igienice si eficiente in uscarea mainilor decat uscatoarele de maini obsinuite. De exemplu, uscarea mainilor cu un prosop de hartie are loc in 10 secunde, o mare parte din apa reziduala este absorbita si redusa pana la valori sub 4%, in timp ce cu un uscator de maini electric procesul a durat aproximativ 45 de secunde, apa reziduala ajungand la valori sub 3 procente.

Dispenserele de prosoape de hartie si prosoapele de unica folosinta sunt cele mai bune pentru uscarea mainilor si pentru a elimina in proportii foarte mari bacteriile ramase in urma procesului de spalare a mainilor. Prosoapele de hartie elimina de aproape 500 de ori mai bine posibile contaminari cu microbi fata de alte alternative, incluzand chiar si uscatoarele de maini electrice obisnuite. Daca mainile nu sunt uscate eficient, multe bacterii se dezvolta rapid si se raspandesc rapid si in alte locuri. Studiile arata ca cei mai multi care folosesc uscatoarele de maini electrice nu asteapta suficient timp pentru o uscare completa si isi sterg mainile, ulterior, pe sorturi sau alte locuri murdare. In acest fel, bacteriile se reactiveaza si devin un pericol pentru sanatate. Patogenii prospera in conditii de umiditate pe care mainile le ofera, devenind o amenintare permanenta de infectare.

Dispenserele de prosoape - igienice

Dispenserele dede hartie pot reduce numarul bacteriilor si microbilor cu aproximativ 58 de procente. Prosoapele de hartie sunt mult mai eficiente in indepartarea germenilor care nu au fost indepartati la momentul in care s-a efectuat spalarea mainilor. Un dispenser de prosoape modern trebuie sa fie usor si placut de folosit, sa usuce mainile rapid si sa lase mainile curate.

Utilizatorii trebuie sa poata lua doar prosoapele de care au nevoie pentru uscare mainii, in timp ce dispenserul de prosoape va ramane curat, uscat si igienic. Este recomandat ca in alegerea unui dispenser de prosoape sa luati in calcul dispozitivele care nu obliga utilizatorii sa apese pe aparat.

In acelasi timp, cercetarile comparative dintre diferitele dispozitive de uscare a mainilor au relevat faptul ca dispenserele de prosoape sunt cea mai buna optiune pentru a preveni infectiile in domenii unde preventia este critica (restaurante, afaceri din domeniul alimentar).

In catalogul Limpio veti regasi o gama variata de modele si tipuri de dispensere de prosoape. In oferta noastra exista atat dispensere de proasoape rulou cat si dispensere prosoape Z. Ele sunt fabricate din diverse materiale care se pot potrivi in orice baie: dispensere prosoape din plastic si plastic transparent, dispensere de prosoape din ABS sau INOX, cu design modern. Dispenserele de prosoape Limpio vin in diverse culori, forme si dimensiuni.

Service dispenserele de prosoape

Produsele au o garantie de 12 luni, service-ul fiind asigurat de catre compania noastra. Dispenserele de prosoape de hartie sunt o solutie durabila, usor de administrat si intretinut.
Sunt afisate 1 - 9 din 9 produse