Dispensere hartie - Limpio Romania

Dispenser hartie, dispensere hartie, dispenser hartie cu senzori

Dispenserele de hartie sunt deosebit de utile pentru companii sau institutii, dar sunt folositoare si pentru casa. Un dispenser de hartie este solutia ideala, simpla si igienica pentru orice toaleta sau baie.

DISPENSERE HARTIE DIN CATALOGUL NOSTRU DE PRODUSE DE SISTEME DE CURATENIE SI IGIENA

Pentru micii intreprinzatori, dispenserele de hartie sunt o solutie eficienta si ieftina. Instalarea unui dispenser de hartie este mai simpla si mai putin costisitoare fata de un uscator de maini. Costurile unor rezerve de hartie variaza in functie de calitatea hartiei si de brand, dar un dispenser de hartie este o solutie accesibila din punct de vedere al costurilor. Eficienta aceasta creste daca zona in care acestea sunt instalate sunt frecventate de un numar mai mare de persoane. Pentru a evita cozile sau timpul de asteptare la un uscator de maini, montarea unor dispensere de hartie va grabi vizibil tranzitul din zona. Spre exemplu, daca vorbim de toaletele publice din centrele comerciale sau spatii publice este utila folosirea dispenserelor de hartie sau o solutie care sa inglobeze atat folosirea unor uscatoare cat si dispensere pentru cei care se grabesc. 

Sunt afisate 1 - 7 din 7 produse

Totodata, potrivit studiilor hartia este mult mai eficienta pentru a indeparta microbii ramasi dupa spalare. Majoritatea persoanelor prefera sa foloseasca dispenserul de hartie in detrimentul uscatorului de maini daca se afla la restaurant sau la cafenea. Chiar daca pare o solutie clasica sau mai putin moderna, exista numeroase persoane care prefera un dispenser de hartie. Alegerea unui dispensor este la fel de importanta precum si hartia utilizata. Dimensiunea dispozitivului, marimea sau mirosul hartiei utilizate pot fi deosebit de importante daca planuiesti sa creezi o ambianta specifica in baia sau toaleta companiei tale. Ia in considerare toate aceste aspecte cand iei in considerare decorarea baii.

In procesul de alegere al unui dispensor de hartie bun apar mai multi factori care ajuta la gasirea celei mai eficiente solutii. In acest sens, este bine ca dispensorul de hartie sa detina un certificat de conformitate si certificari care sa ateste ca este un produs de calitate. Ambalajul trebuie sa fie minimal, componentele sa fie usor detasabile si ecologice. Reducerea cantitatii de deseuri este cel mai bun mod de a controla impactul asupra mediului si costurile. Alege un dispenser de hartie care iti poate oferi mai multe optiuni privind cantitatea de hartie eliberata de aparat pentru a reduce utilizarea in exces si a putea estima consumul de hartie. Sistemele igienice precum dispenserele de hartie vor reduce cantitatea mare de deseuri si costurile privind intretinerea unui sistem precum cel al uscatoarelor de maini. De asemenea, fata de uscatorul de maini care functioneaza pe electricitate si care la probleme cu alimentarea nu poate fi folosit, dispensorul de hartie poate fi folosit oricand atata timp cat este alimentat cu hartie.

Dispenserele de hartie sunt utile in zonele circulate, cu trafic mare, fiind confectionate din ABS, metal vopsit, inox sau otel inoxidabil. Acest produs de igiena este popular in America de Nord (Statele Unite si Canada) si in tarile occidentale.

Dispenserele de hartie sunt usor de utilizat


Ele nu intampina probleme tehnice si foarte durabile.
Oferta Limpio include multiple variante de dispensere de hartie care sa se potriveasca oricarei toalete sau bai. Astfel, veti gasi dispensere de diverse marimi, cu design inovator, modern sau clasic, dispensere care folosesc role de hartie sau prosoape de hartie.

Pe stoc, avem si un dispenser dublu pentru spatiile mai aglomerate sau care sunt utilizate mai des. De aceea, dispensere noastre de hartie pot fi folosite indiferent de tipul de activitate. Printre tipurile de afaceri care folosesc aceasta solutie igienica sunt: cafenelele, restaurantele, spitalele, scolile, cladiri de birouri, hoteluri, benzinarii, supermarket-uri etc.

Limpio ofera garantie de 12 luni pentru acest tip de dispenser


Livrarea dispenserului se face impreuna cu certificatul de conformitate si calitate.
Sunt afisate 1 - 7 din 7 produse