Cosuri de gunoi - Limpio Romania

Cosuri de gunoi, cos de gunoi profesional, cosuri de gunoi cu senzori, cos de gunoi mecanic

Cauti o solutie igienica simpla si practica pentru a mentine compania curata? Tine gunoiul departe si pastreaza curatenia si ordinea in orice birou sau baie din firma ta cu cosurile noastre de gunoi. Proiectate cu caracteristici pentru colectarea cat mai lejera si mai eficienta a gunoiului menajer si deseurilor, cosurile noastre te scapa foarte usor de mizerie si resturi. Cosurile de gunoi pot diferi in functie de destinatia acestora: unele pot fi pentru hartie, altele pot fi utilizate pentru sortarea resturilor spre a fi reciclate.

COSURI DE GUNOI - PRODUSE IGIENICE INDINSPENSABILE 

Implicarea companiei si a angajatilor in actiuni de reciclare poate sa va aduca numeroase beneficii si sa aveti un impact semnificativ in protejarea mediului inconjurator. Angajatii si clientii vor simti ca au un rol in protejarea naturii si vor construi relatii de incredere, prietenie si de colaborare. Puteti comanda cosuri de gunoi speciale care sa va ajute la colectarea de sticle, materiale plastice, hartie si carton si cutii de aluminiu. Astfel, compania ta va fi parte activa la procesul de protejare a mediului inconjurator, iar angajatii sau clientii tai te vor aprecia pentru acest efort simplu si efectiv.

 

Sunt afisate 1 - 20 din 20 produse

Mai sunt multe alte motive pentru care ar trebui sa aveti cosuri de gunoi in companie si in imediata sa apropiere. Unul dintre aceste motive este faptul ca veti mentine un grad ridicat de curatenie. Prin folosirea unui cos de gunoi tii departe mizeria si gunoiul departe in firma si in exteriorul acesteia (parcare, in curtea interioara etc). Un alt motiv tine de sanatate. Un cos de gunoi reduce sansele de imbolnavire sau contactarea a bacteriilor sau microbilor. Prin faptul ca gunoiul are o destinatie precisa si nu este lasat peste tot, se evita diverse pericole de sanatate ce pot aparea. Mai ales cand vorbim de deseuri care pot deveni un pericol pentru sanatatea angajatilor sau a clientilor precum gunoiul ce rezulta din folosirea servetelelor nazale, prosoapelor de bucatarie sau a altor obiecte de igiena personala.

De asemenea, daca printre deseurile sau gunoiul rezultat se numara obiecte ascutite sau periculoase precum seringi, lame ascutite, foarfece sau sticle, atunci ai nevoie de un cos de gunoi care sa te protejeze de eventuale accidentari. In acest sens, ai un motiv intemeiat sa cauti un cos de gunoi potrivit pentru ca mizeria sau resturile sa nu devina periculoase pentru angajati sau clienti.

Catalogul Limpio include o gama completa de cosuri de gunoi, cu capacitati variate de la 3 la 58 de litri, de cea mai buna calitate si la un pret atractiv. Dispunem si de cosuri cu scrumiera pentru holuri sau spatii de lucru cu publicul. In oferta noastra regasiti cosuri de gunoi cu push sau cu pedala, dar si cosuri cu capac cu deschidere automata, de culori diferite care sa se potriveasca in orice loc ai nevoie.

Pe stoc avem cosuri de gunoi din plastic, cosuri din metal si cosuri de gunoi din inox. Materialul din care este facut cosul de gunoi este foarte important sa se potriveasca cu mediul in care acesta se va gasi. Lucrurile de luat in seama atunci cand alegeti un cos de gunoi pentru toaleta firmei sau institutiei este sa indentificati gradul de umezeala si cat de utilizat va fi in functie de traficul zonei.

Cosurile de gunoi Limpio sunt potrivite pentru birouri, hoteluri, restaurante, pensiuni, benzinarii, cladiri de birouri, spitale si alte institutii sau companii. Dar puteti utiliza cosurile de gunoi si pentru casa dumneavoastra, fiind o solutie igienica necesara si pentru casa, nu doar pentru toaletele companiilor.

Cosurile de gunoi Limpio - rezistente, durabile si usor de utilizat.


Ele vin odata cu un certificat de conformitate si calitate, avand o garantie de 12 luni.
Sunt afisate 1 - 20 din 20 produse