Aspiratoare profesionale de lichide si praf - Limpio Romania

Aspiratoare de capacitate mare, aspiratoare profesionale, aspiratoare hotel

Aspirator profesional de praf si lichide. Aspirare umeda / uscata.

ASPIRATOARE PROFESIONALE PENTRU DOMENIUL HOTELIER SAU INDUSTRIAL

Aspiratoarele Limpio sunt aparate profesioniste de aspirat praf si lichide. Acestea au o capacitate mare, sunt dotate cu motoare silentioase si rata de aspirare fiind considerata high-end, curata cu o mare precizie zonele care prezinta praf sau murdarie.

 

Intreprinderile au inteles beneficiile pentru sanatate care rezulta din mentinerea instalatiilor ecologice prin folosirea produselor igienice de curatare antibacteriene si dezinfectante. Insa, cel mai adesea, ceea ce se afla in aer poate fi la fel de daunator ca ceea ce se afla pe diversele suprafete. Polen, praf sau particule invizibile pentru ochiul liber pot declansa alergii sau astm si sa conduca la o serie de boli care compromit sanatatea celor care lucreaza in cladire. De aceea, este important sa alegi un aparat care sa fie certificat si de calitate.

 

Aspiratorul a devenit unul din cele mai folosite dispozitive pentru curatenie. Un aparat de calitate nu doar ca usureaza munca de curatare, dar este si eficient in inlaturarea completa a prafului. 

Sunt afisate 1 - 8 din 8 produse

Puterea motorului este redat de numarul de wati, avand o importanta mai mare la consumul de curent, adica o putere mai mare reprezinta un consum mai mare de curent. Insa, totodata, o putere mai mare va aspira si mai bine, puterea de aspiratie fiind de cele mai multe ori proportionala cu cea a motorului.

Zgomotul pe care aspiratorul il produce este influentat de puterea motorului, dar si de cat de antifonat este aspiratorul. Modelele mai scumpe ofera un nivel de zgomot mai redus, il gasiti adesea in specificatiile tehnice exprimat in decibeli.

Un alt aspect important in alegerea aspiratorului este lungimea pe care o are cablul. Aspiratoarele profesionale pentru curatenie din gama noastra au cabluri lungi si rezistente ce va permit o mobilitate extinsa atunci cand aspirati. Aspiratoarele profesionale pot fi utilizate aproape oriunde este nevoie de curatat praf sau lichide, reusind cu succes sa aspire din zonele greu accesibile cu alte produse de curatare.

Datorita designului modern, aspiratoarele noastre se pot muta usor dintr-o zona in alta, avand un grad de mobilitate mult mai mare fata de competitori. Totodata, se poate manevra foarte usor si aproape oricine, fiind aparate ergonomice, care asigura confort sporit in utilizare. De asemenea, aspiratoarele profesionale pot curata zone si chestiuni pe care un aspirator obisnuit nu ar putea. Ele pot fi folosite atat pentru a curata rapid o zona plina de praf sau murdarie, cat pot fi folosite cu succes si pentru zone de dimensiuni mai mari, atunci cand avem de aspirat suprafete mari, datorita capacitatilor mari de care dispun pentru colectarea mizeriei. Aspiratoarele profesionale pot curata cu brio birouri intregi si spatii mari fara a fi nevoie de pauze sau intreruperi ca atunci cand avem de-a face cu un aspirator obisnuit.

Aspiratoare profesionale usor de intretinut

Modelele sunt rezistente, usor de depozitat, iar atunci cand se strange gunoi, eliminarea resturilor aspirate este o operatiune foarte simpla.

Datorita tehnologiei inovative de curatare, aspiratoarele Limpio ofera o solutii ingenioase de igiena pentru industria de curatenie, avand o gama de aspiratoare care sa se potriveasca diferitelor tipuri de activitati de curatare.

Oferta de aspiratoare profesionale Limpio cuprinde o arie mare de domenii de utilizare, fiind folosite cu succes de catre clientii nostri in hoteluri, cladiri, magazine, birouri, sedii de firme, mori de panificatie si orice alt stabiliment care necesita o curatare profesionala. Aceasta gama este utilizata de majoritatea firmelor de curatenie. Aspiratoarele Limpio ofera in general aplicatii care necesita o putere foarte mare de aspirare si conditii speciale in care procesul de aspirare sa aiba loc.

Service si reparatie sspiratoare profesionale


Garantia pentru aspiratoarele profesionale din gama noastra este de 12 luni, service-ul fiind asigurat de firma noastra.
Sunt afisate 1 - 8 din 8 produse