Accesorii - Limpio Romania

accesorii curatenie, perie, mopuri profesionale

Accesorii din gama sistemelor de curatenie a site-ului nostru. Valabile pentru hotel, birouri si chiar domiciliu.

Accesoriile de curatenie prezente in catalogul Limpio Romania va ajuta sa performati in procesul de curatenie si sa castigati timp. Cateodata este dificil sa cureti doar cu ceea ce ai la indemana si ai nevoie de diverse accesorii care sa iti usureze munca. Confectionate din materiale de foarte buna calitate, accesoriile si materialele de curatenie din portofoliul Limpio Romania pot fi folosite atat la munca de curatenie periodica programata cat si munca de curatenie ocazionala. Activitatile de curatenie necesita numeroase ustensile, produse de curatat, instrumente auxiliare care sa va ajute sa eliminati mizeria si murdaria din zonele greu accesibile. Cateodata este extrem de dificil sa cureti unele portiuni de la locul de munca sau chiar de acasa doar cu obiectele obisnuite din dotare. De aceea, accesoriile de curatare acopera un spectru foarte larg de activitati: curatarea geamurilor, a locurilor greu accesibile dintre obiectele mobilier, a suprafetelor vitrate, a pardoselilor, a mobilierului de lucru si in general a oricaror tipuri de suprafete.

 

Curatenia spatiilor este un factor important in desfasurarea normala a activitatilor zilnice. Limpio ofera clientilor sai posibilitatea accesarii unor produse de curatenie specializate pe anumite probleme sau spatii habitate. Accesoriile sunt superioare din punct de vedere calitativ. Portofoliul include un spectru larg de accesorii de curatat pentru: bucatarie, baie, sala, birou, covoare, tevi si curatenie generala.

Sunt afisate 1 - 31 din 31 produse

Pentru indepartarea prafului sau mizeriei gasiti in gama noastra maturi performante, mopuri profesionale impreuna cu dispozitive de prindere ce pot fi folosite pentru curatarea de pardoseli din gresie, mozaic, linoleum si mopuri dreptunghiulare utile in igienizarea suprafetelor de mari dimensiuni precum holuri, saloane, camere de spital, clase si scoli. Aceste accesorii profesionale sunt disponibile in diverse dimensiuni si se pot ajusta oricaror activitati de curatarea, indepartand chiar si cele mai dificile urme de murdarie. Este bine de stiut ca materialele din care sunt alcatuite aceste accesorii sunt de cea mai buna calitate, garantand astfel o functionare indelungata a obiectelor si dovedind o rezistenta reala chiar si in conditii mai putin normale. De aceea, accesoriile de curatenie Limpio Romania sunt o alegere care iti garanteaza o calitate ridicata si durabilitate. Datorita acestor aspecte, angajatii tai care vor folosi aceste accesorii vor deveni mai productivi si mai performanti, reusind sa-si termine sarcinile in timp util. Astfel, vei avea niste angajati motivati, birouri mai curate si vei incepe sa economisesti bani datorita faptului ca nu mai trebuie sa inlocuiesti accesoriile la fiecare cateva saptamani.

Pentru curatatul sau spalatul geamurilor veti gasi in oferta noastra numeroase accesorii de curatat care va vor ajuta sa indepartati cu succes mizeria. Printre produsele cele mai cautate din portofoliul nostru pentru spalarea ferestrelor gasiti raclete care curata eficient si razuiesc imediat murdaria persistenta, bureti din microfibra si lavete pentru a sterge praful si petele, prelungitoare din bare de aluminiu telescopice pentru portiunile la distanta mare de sol sau indepartate de zona de lucru.

Pentru intretinerea pardoselilor avem avertizoare pentru podeaua umeda, raclete de diferite dimensiuni pentru impins apa, mopuri profesionale pentru spalarea eficienta a podelelor, maturi de interior si exterior ce pot fi folosite pe suprafete precum: beton, zgura, ciment, asfalt, piatra etc.

Accesoriile de curatenie profesionale foarte ultile

Acestea sunt foarte utile pentru a putea sa va faceti treaba intr-un mod optim si eficient. Va puteti imagina cat de greu ar fi sa pastrati un loc curat si igienic fara niste accesorii si produse profesionale de inalta calitate care sa indeparteaze mizeria in 2 pasi? Majoritatea produselor de pe piata sunt de proasta calitate, trebuie inlocuite frecvent si uneori nici nu reusesc sa inlature nici macar cele mai usoare pete. Scapati acum de petele si mizeria care nu vor sa plece.

Accesoriile de curatenie Limpio

Ele vin cu un certificat de conformitate care garanteaza faptul ca produsele sunt de o calitate inalta.
Sunt afisate 1 - 31 din 31 produse