Uscator de podea - Limpio Romania

Uscator de podea pentru hotel, birouri si domiciliu din gama de produse a site-ului nostru

Un uscator de podele este un element foarte versatil pentru orice restaurant, hotel, sala de petreceri, depozit sau chiar pentru un camin. Fiecare aparat este proiectat pentru a usca complet diferite suprafete de pardoseala, imediat dupa ce au fost spalate, incluzand aici lemn de esenta tare, faianta, covoare, carpete sau orice alt material. Uscatorul de podele este folosit in mod deosebit pe suprafete tari, mai ales dupa ce au fost proaspat curatate sau dupa ce au existat scurgeri.

Cu totii stim cat de periculoase sunt podelele ude sau suprafetele abia spalate, ori locurile unde au avut accidente din care au rezultat in scurgeri sau inundatii. Pentru zonele circulate intens precum hotelurile, scolile,  centrele comerciale si restaurantele, podelele ude reprezinta un adevarat pericol pentru clienti. In acelasi timp, o podea umeda poate fi, de asemenea, un focar de infectie unde se pot dezvolta microbi sau bacterii. Totusi, uscarea naturala a podelei este destul de dificila daca zona este intens circulata. Acest lucru este aproape imposibil, deoarece clientii nu au cum sa evite podeaua umeda si, cel mai adesea, daca vin din exterior murdaresc si imprastie murdarie prin tot locul, pe toata suprafata. O alta probleme cu podele ude este faptul ca devin foarte periculoase pe anumite suprafete. Podelele umede sunt o adevarata amenintare pentru clientii varstnici sau cei care se grabesc. Deoarece, chiar daca exista un semn de atentionare care sa anunte faptul ca podeaua este umeda si deci poate fi alunecoasa, oamenii sunt expusi accidentarilor. O astfel de accidentare poate genera adevarate probleme pentru afacerea pe care o derulezi.O inventie extraordinara este uscatorul de podele. Imagineaza-ti cat de simplu este sa-ti usuci podeaua in cateva minute fara sa mai existe vreun risc pentru clientii tai. Uscatorul de podele tocmai acest lucru il face. Cu uscatorul de podele scapi de problemele podelei ude, de mizeria si bacteriile ce pot aparea din cauza umezelii.

Daca te confrunti cu problemele podelei ude probabil uscatorul de podele este solutia cea mai potrivita pentru afacerea ta. In momentul de fata, aceasta solutie de uscare rapida a podelei este o inovatie care permite managerilor sa aiba grija de birourile personalului sau de suprafetele din hotelurile sau restaurantele pe care le administreaza.

Uscatorul de podele poate fi folosit atat pe podea, cat si pe mochete sau covoare. Faptul ca este potrivit pentru mai multe tipuri de suprafete il face un dispozitiv deosebit de util in orice companie. Uscatorul este ideal oriunde si este o investitie care se amortizeaza in timp. Ganditi-va cat de daunatoare poate fi apa pe suprafete precum podele din parchet sau podele acoperite cu mocheta sau covoare. Podeaua din parchet se umfla foarte usor daca pe aceasta se afla apa o perioada indelungata de timp. Iar umezeala care persista pe mocheta sau covoare poate crea un mediu propice pentru dezvoltarea germenilor si bacteriilor, iar uneori, in lipsa soarelui, poate aparea mucegaiul. Aparitia mucegaiului pe covoare sau pe mocheta poate duce la inlocuirea partiala sau totala a acestor materiale, generand costuri suplimentare si inutile.

Scapa de grija podelelor umede cu un uscator profesional care te scapa imediat de pericolul accidentarilor si prin care eviti deteriorarea suprafetelor. Totodata, uscatorul contribuie la mentinerea unui mediu curat, uscat si fara bacterii.

Uscatorul de podele este un dispozitiv intuitiv, usor de utilizat. Aparatele de uscare a podelelor au un motor puternic care functioneaza cu energie electrica, cu cel putin trei viteze de uscare, care curata o suprafata destul de mare. Uscatoarele sunt in general dispozitive cu un grad de mobilitate mare, care pot fi folosite cu succes aproape oriunde. Greutatea acestora variaza intre 16-20 kg, putand fi usor transportabile dintr-un loc in altul.