Dozatoare spuma - Limpio Romania

Dozatoare cu spuma pentru  toalete de hotel, restaurant, birou, casa, pub, bar

Dozatoarele de spuma sunt o categorie aparte a dozatoarelor de sapun. Produsul este o un fel de sapun lichid care a fost amestecat cu aer pentru a crea o spuma din bulele de sapun. Dozatoarele de spuma pot fi achizitionate pentru toaletele companiilor, dar poate fi un produs excelent si pentru baia de acasa. Spuma este un produs foarte bun pentru igienizarea mainilor intr-un mod rapid, catifeland si hidratand mainile mult mai eficient decat un sapun lichid.

Printre avantajele principale ale folosirii unui dozator de spuma este faptul ca sapunul este dozat intr-o forma cat mai apropiata de ceea ce mainile au nevoie. Spuma este o solutie inovativa prin care iti poti curata mainile cu o cantitate necesara de sapun si apa, fara a face risipa. Spuma de sapun este o solutie care contine o cantitate potrivita de solutie care sa lase mainile curate si sa poata functiona, astfel, cu un minimum de apa. 

Sunt afisate 1 - 3 din 3 produse

Putem spune ca un dozator de spuma este un dispozitiv prietenos cu mediul, care incurajeaza in mod direct economisirea resurselor naturale precum apa. Totodata, solutia de sapun spuma din dozator este un amestec compact si eficient, special conceput pentru a oferi mainilor necesarul de sapun cat sa elimine principalele bacterii si germeni, dar si sa ofere o experienta placuta atunci cand este folosit prin faptul ca iti lasa o piele catifelata si hidratata. Dozatoarele de spuma sunt special concepute pentru a oferi cantitatea optima de sapun, deoarece oamenii folosesc in exces sapunul fara sa stie acest lucru. Iar formula bazata pe sapun lichid si aer creeaza deja de la prima utilizare destul de multa spuma pentru ca sapunul sa poate curata eficient, facand din spalatul pe maini o experienta incantatoare. Dozatoarele de spuma contin un sapun lichid mai diluat care previne posibilile infundari sau blocari ale dozatoarelor. Astfel, daca aparatele de sapun lichid sunt utilizate abuziv de catre clienti din diverse cauze rezultand deseori blocaje sau infundari ale dispozitivului, atunci este clar ca poti trece chiar acum la un dozator de spuma. In acest fel, nu trebuie niciodata sa-ti mai faci probleme in legatura cu infundatul dozatoarelor de sapun.

De asemenea, folosind sapun spuma se presupune ca se reduce consumul inutil si rezidurile, deoarece este mai usor de aplicat in contrast cu sapunul lichid care se poate scurge in chiuveta sau in scurgere. De aceea, este recomandat pentru cei care sunt atenti sa nu depaseasca anumite costuri, fiind o alegere mai buna decat sapunurile conventionale pentru acest motiv.La fel ca celelalte sapunuri, spuma de sapun poate fi alcatuita din formule speciale cu proprietati antibacteriene si antimicrobiene, pot fi parfumate sau fara parfum, cu ingrediente precum glicerina pentru hidratarea pielii si alte lucruri pe care le pot avea sapunurile existente deja in comert.

Multi oameni asociaza acest sapun cu utilizari in afaceri precum restaurante, hoteluri, pensiuni, centre comerciale si in institutii precum spitale sau scoli. Dar dozatoarele de spuma sunt perfecte pentru toaletele sau baile oricarei companii. Este o solutie inovativa care va fi apreciata de angajatii si clientii tai. Mai mult decat atat, datorita preturilor accesibile care sunt o alternativa excelenta la sapunul clasic sau cel lichid, dozatoarele de spuma pot fi amplasate si in baile din propria casa.

Spuma de sapun are nevoie de un dozator special, deoarece lichidul este mai subtire decat sapunul lichid. De aceea, e bine de stiut ca nu puteti reumple dozatoarele de sapun lichid cu spuma de sapun, deoarece lipsa de presiune a mecanismului poate face ca spuma sa iasa in exces si sa faceti multa mizerie sau poate bloca mecanismul. De aceea, daca intentionati sa folositi spuma de sapun in locul sapunului lichid trebuie sa va achizitionati un dozator de spuma.

Dozatoarele de spuma sunt o excelenta solutie pentru orice baie sau toaleta. Limpio Romania ofera 12 luni garantie pentru aceasta categorie de produse.

Sunt afisate 1 - 3 din 3 produse