Tip uscator
contact sisteme curatenie
transport produse igiena

Uscatoare de maini profesionale - Limpio Romania

uscatoare de maini, uscatoare maini, uscator de maini, uscator de maini cu senzor, uscatoare de maini cu senzori, uscatoare de maini cu jet

Uscatorul de maini este o solutie igienica pentru angajatii sau clientii care folosesc baia sau toaleta firmei. Un uscator de maini va elimina risipa de hartie și grija inlocuirii rolelor care se termina frecvent. Totodata, este o alternativa economica la prosoapele de hartie, costurile fiind mai mici. Clientii vor aprecia foarte mult prezenta unui astfel de produs de igiena.

USCATOARE MAINI PENTRU TOALETE FIRME, HOTELURI, CAFENELE

 Daca o toaleta publica este curata sau murdara are un impact puternic asupra felului in care o afacere este perceputa și judecata. Uscatoarele de maini sunt disponibile de peste 50 de ani, dar beneficiile produselor au sensibilizat puternic opinia publica in ultimele decenii datorita impactului pozitiv asupra mediului și a avantajelor numeroase pe care le au acestea in detrimentul unor alternative cu același scop.

 Principalul avantaj al unui uscator de maini este economiserea de bani prin reducerea costurilor cu pana la 90 de procente, in comparatie cu costurile de intretinere a prosoapelor de hartie sau a rolelor de hartie. Energia cu care opereaza un uscator de maini este aproape de 10 ori mai mica decat costul prosoapelor de hartie, incluzand aici faptul ca nu va fi nevoie de personalul specializat pentru comandarea, stocarea, colectarea și eliminarea gunoiului menajer lasat in urma de utilizarea prosoapelor de hartie.

Sunt afisate 1 - 22 din 22 produse

Informatii despre uscatoare maini

La nivel global, lumea se apropie de etapa in care aspectele legate de mediu nu mai sunt o chestiune de alegere. Cu un procent ridicat din resursele naturale deja epuizate, vedem o preocupare ridicata ale distribuitorilor produselor de igiena pentru bai si toalete pentru a oferi solutii care sa conserve energie si prietenoase cu mediul. Uscatorul de maini nu are nicio legatura cu volumul de defrisari, are un consum de energie redus si nu prezinta niciun risc de poluare, fiind produsul ideal pentru companiile care vor sa se adapteze la cerintele societatii moderne. Un exemplu care sa ilustreze mai bine aceasta situatie este, spre exemplu, faptul ca pentru a produce o tona de hartie este nevoie de 17 copaci, pe cand cu un uscator de calitate poate avea o durata de utilizare care sa salveze aproximativ 24 de copaci. In plus, prosoapele de hartie sunt facute din materiale reciclate, insa nu pot fi reciclate.

Dotarea baii sau toaletei companiei cu un uscator de maini face astfel incat sa nu existe o gestionare a deseurilor (deoarece ele nu mai exista), nu exista costuri privind stocarea rezervelor de role sau prosoape de hartie si nu necesita un personal specializat pentru inlocuirea rolelor sau eliminarea gunoiului menajer. Uscatorul de maini este cea mai igienica solutie pentru o baie sau toaleta. Pentru clienti si angajati un uscator de maini va fi solutia ideala, disponibila 24/7, usor de folosit in orice baie. Uscatorul de maini poate pastra un mediu curat si ordonat, fara consum inutil de hartie si in cazul in care este automat garanteaza lipsa unui contact direct cu orice sursa posibila de microbi.

De aceea, Limpio Romania vine in intampinarea nevoilor afacerii tale cu uscatoare de maini profesionale si calitative.
In catalogul nostru, regasiti uscatoare de maini clasice, de tip jet, si produse moderne bazate pe o tehnologie care garanteaza un consum de curent mic si o uscare rapida si completa de ordinul a catorva secunde. Pe stoc avem uscatoare cu motor clasic sau motor rotativ, variante silentioase si performante. Printre cele mai populare produse sunt uscatoarele de maini cu senzori, uscatoare cu jet, de inox, cromate sau uscatoare de maini cu laser.

In oferta noastra puteti gasi cele mai inovative uscatoare de maini, cu design modern sau clasic, varietate ce va permite sa gasiti cele mai eficiente solutii pentru afacerea pe care o aveti.
Indiferent de afacerea ta, prezenta in toaleta firmei a unui uscator de maini denota profesionalism si respect pentru clienti. Astfel, sunt ideale pentru benzinarii, supermarket-uri, hoteluri, pensiuni, cafenele, cluburi, baruri, restaurante, spitale, scoli si alte institutii sau companii. In portofoliul de clienti Limpio se regaseste si aeroportul Henri Coanda Otopeni.

Garantie 24 de luni la uscatoarele de maini

In catalogul nostru, regasiti uscatoare de maini clasice, de tip jet, si produse moderne bazate pe o tehnologie care garanteaza un consum de curent mic si o uscare rapida si completa de ordinul a catorva secunde.

(Util: Articol Wikipedia)

Sunt afisate 1 - 22 din 22 produse