Uscatoare de par profesionale pentru hotel - Limpio Romania

Uscatoare par, uscatoare de par profesionale, uscatoare par hotel

Uscatorul de par a devenit unul dintre acele produse de care nu ne mai putem lipsi, datorita ritmului alert in care trebuie sa facem cat mai multe lucruri intr-un timp cat mai mic. De aceea, imediat dupa ce ne-am spalat parul avem nevoie de un uscator de par performant care sa rezolve treaba cat mai repede. Uscatoarele de par pot fi folosite atat in camere si baile hotelurilor dar si acasa, datorita preturilor accesibile care nu il mai fac deloc un produs de lux.

USCATOARE DE PAR DIN CATALOGUL DE SISTEME DE CURATENIE SI IGIENCA CU GARANTIE DE 12 LUNI.

 Ritualul de ingrijire a parului are o mare insemnatate pentru persoanele active, care sunt tot timpul in miscare si trebuie sa arate bine oricand, in cel mai scurt timp. Moda dotarii bailor si toaletelor din hoteluri cu uscatoare de par a inceput in Occident si incepe sa devina o regula si pentru hotelurile din Romania. Este destul de dificil si incomod sa-ti iei cu tine un uscator de par de fiecare data cand mergi intr-o delegatie sau intr-o excursie. De aceea, clientii tai vor fi foarte incantati daca vor gasi in baia camerei de hotel un uscator par profesionist

Sunt afisate 1 - 5 din 5 produse

Cum alegem un uscator de par profesional?br/>


Sunt mai multe aspecte care trebuie urmarite atunci cand cautam un model performant care sa aiba grija de sanatatea parului, sa nu produca un zgomot in exces si care sa usuce parul intr-un timp cat mai scurt.Un uscator de par ar trebui sa aiba cel putin 1000 wati, indiferent daca avem parul este gros sau subtire. Cu cat puterea aparatului este mai mare,cu atat va usca parul mult mai rapid. Pentru cei cu parul scurt sau cu par subtire nu este, totusi, recomandat un uscator de par cu putere prea mare. Este important ca uscatorul de par sa aiba un flux de aer constant.

Un alt aspect important de luat in calcul sunt numarul de viteze si treptele de caldura, precum si volumul de aer pe care il poate produce pe ora. Majoritatea uscatoarelor de par prezinta cel putin 3 trepte de caldura – aer rece, cald si fierbinte – care iti permite sa alegi solutia cea mai buna pentru uscarea parului tau. Numarul vitezelor este si el deosebit de important, un uscator obisnuit ar trebui sa aiba cel putin doua.

Design-ul, forma si dimensiunea uscatorului de par pot fi foarte utile pentru clientii tai. Pe langa faptul ca aparatul trebuie sa fie performant si sa asigure o uscare sanatoasa si rapida, este important sa poata fi confortabil cand este folosit. Clientii tai se vor bucura daca aparatul de uscare a parului este usor de utilizat si daca este ergonomic, putand fi folosit o perioada mai lunga de timp fara sa fie incomod.

Pe langa toate aceste caracteristici tehnice care sunt foarte importante si trebuie luate in seama atunci cand cumparati un uscator de par, mai este un element care ar putea face diferenta pentru clienti. Cu totii apreciem aparatele care produc un zgomot redus atunci cand este folosit. Cand cumparati un uscator de par trebuie neaparat sa va interesati in legatura cu nivelul de zgomot pe care acesta il produce. Clientii vor aprecia uscatoarele de par cu un nivel redus de zgomot, asa cum veti gasi in catalogul nostru.

Uscatoarele de par profesioniste Limpio pentru hoteluri

Sunt disponibile intr-o selectie vasta de diferite dimensiuni, putere si culori. Fie ca esti in cautarea unui uscator de par mai mic sau de dimensiuni normale, gama noastra de produse contine ceea ce cauti. Multe dintre uscatoarele noastre de par au numeroase functii si pot fi utilizate atat pentru uscarea parului cat si pentru uscarea mainilor sau corpului.

Sunt afisate 1 - 5 din 5 produse