Odorizante profesionale pentru birouri si alte incaperi - Limpio Romania

Odorizante camera, odorizante birou, odorizante profesionale

Odorizantele sunt produse de consum pentru casa sau pentru birou utilizate in camere sau bai pentru reimprospatarea aerului si mireasma placuta pe care o emana. Cu toate ca odorizantele au fost create cu scopul de a improspata aerul, utilizarile moderne ale acestora le plaseaza mai mult in zona produselor care creaza o ambianta placuta prin aromele si parfumul pe care acestea le poseda. Totodata, multe odorizante sunt considerate produse igienice datorita faptului ca prin curatarea mirosurilor neplacute implica si un proces de eliminare a bacteriilor si microbilor din aer.

ODORIZANTE DIN CATALOGUL DE PRODUSE A SITE-ULUI SISTEMECURATENIE.RO

Mirosurile neplacute pot aparea dintr-o varietate de cauze. Spre exemplu, de cele mai multe ori acestea apar din cauza unei proaste ventilatii sau a unei aerisiri precare. Mirosurile neplacute pot fi un impediment pentru angajati sa lucreze la un nivel optim, iar clientii vor evita sa mai intre in contact cu afacerea ta. De aceea, un odorizant bun de camera sau de toaleta ar putea creste productivitatea angajatilor tai si clientii vor aprecia ambianta creata. Puteti plasa odorizant in camera de hotel, in baia restaurantului, in toaletele de la birou, in sala de sedinta sau chiar in camera de zi de acasa. Atmosfera se va imbunatatii semnificativ, iar starea de spirit va fi cu totul alta. Daca parfumul pe care il produce odorizantul este destul de placut, veti observa o imbunatatire semnificativa a sanatatii mintale si fizice. O atmosfera care inspira curatenie si prospetime va transforma mediul de lucru intr-o experienta placuta si linistita. 

Sunt afisate 1 - 7 din 7 produse

Sunt mai multe motive pentru care ar trebui sa incerci odorizantele Limpio. Pe langa faptul ca elimina mirosurile neplacute, sunt multe alte beneficii ale odorizantelor din gama noastra.

Odorizantele Limpio - flexibile si performante

pot fi instalate oriunde ai nevoie in casa sau in cladire. Ele nu sunt concepute special pentru toalete si bai, ci si pentru zone precum birouri, sali de conferinta, hoteluri, birouri de receptie pentru clienti, sali de clasa sau oriunde este dorita prezenta unui parfum placut. Datorita faptului ca ele sunt automate, le poti plasa in zone cu trafic intens sau mai rar circulate, stabilind cat de mult parfum sa elibereze, precum si frecventa de eliberare.

Mirosuri naturale: Spre deosebire de alte tipuri de odorizante, Limpio are in gama sa doar arome si miresme naturale, inspirate din natura.

Neutralizeaza, nu acopera: Odorizantele noastre nu acopera mirosurile neplacute ci le neutralizeaza. Cele mai multe odorizante de pe piata se combina cu mirosul, incercand sa-l mascheze, iar rezultatul poate fi dezastruos. Odorizantele Limpio chiar improspateaza aerul si elimina acele mirosuri neplacute.

Convenabile: Prin alegerea sistemelor noastre de odorizante automate alegeti un produs convenabil, usor de instalat si utilizat. Veti descoperi ca odorizantele au un meniu intuitiv, simplu si usor de configurat. Unele dintre acestea pot fi controlate prin afisajul electronic sau direct cu o telecomanda speciala.

Design modern: Odorizantele sunt proiectate cu un design minimal ce le face sa se potriveasca in orice camera, fara sa iasa in evidenta si sa pulverizeze cantitatea necesara de parfum care sa schimbe cu totul atmosfera. Sistemul de inchidere este ideal pentru a preveni furtul sau detasarea acestora. Totodata, designul modern permite un grad ridicat de siguranta pentru a nu fi manipulat de copii.

Aerul care ne inconjoara este la fel de important precum curatenia. De aceea este important sa fie mentinut curat, sanatos si proaspat. Cu odorizantele Limpio vei putea crea o atmosfera placuta, un aer proaspat pentru clienti si angajati. Fara a mentiona faptul ca veti promova un stil de viata activ si sanatos. Nu permite mirosurilor neplacute sa preia controlul! Foloseste odorizantele Limpio si vei crea o ambianta placuta si sanatoasa. Vei observa imediat efectele pozitive asupra angajatilor, clientilor si a ta.

Garantia pentru odorizantele Limpio este de 12 luni.

Sunt afisate 1 - 7 din 7 produse