Cauta

Confectiile metalice reprezinta un nou detaliu in designul unui spatiu

Home » Blog Limpio Romania articole din HORECA » Confectiile metalice reprezinta un nou detaliu in designul unui spatiu

De multe ori vedem anumite lucrari si structuri metalice care ne atrag atentia si ne intrebam cum am comanda asa ceva sau cum putem realiza un astfel de proiect. Vorbim aici despre Metaliero. Pentru multi ar fi o nisa noua, insa, ea exista de foarte mult timp pe piata. Este bine impamantinita chiar si pe piata din Romania, iar competitia este destul de mare. In acest articol va vom prezenta cateva detalii despre aceasta activitate si cum puteti lua legatura cu unii dintre furnizori.

 

De ani buni cu o gamă cuprinzătoare de echipamente și utilaje computerizate pentru a ajuta comercianții calificați să plieze, să prelucreze, să formeze, să sudeze și să termine produse și proiecte, atelierele de confectii metalice realizeaza produsele și echipamentele pentru care clienții au probleme de aprovizionare sau de proiectare și fabricare.

 

Dupa ce trebuie sa ne ghidam atunci cand alegem un producator de confectii metalice?

 

Sunt mai multe criterii, intr-adevar, cum ar fi certificarile, review-urile altor clienti, materialele cu care se lucreaza. Insa, din punctul nostru de vedere, portofoliul de lucrari este cel mai important. Acolo puteti vedea care este standardul de lucru impus de catre companiei. De asemenea, prin lucrarile expuse, va puteti da seama daca ce a lucrat firma respectiva se apropie de ceea ce va doriti dumneavoastra.

In Romania sunt destul de multe companii la care puteti apela. Ba mai mult, puteti gasi portofolii interesante si bine puse la punct. Am gasit cateva companii care pot varia foarte mult proiectele, iar produsul final poate fi unul de senzatie.

 

In ce domeniu putem sa gasim astfel de produse/proiecte?

 

Gasim astfel de produse in diverse industrii, inclusiv agricultură, HORECA, comercial, lactate, produse alimentare și băuturi, industriale, farmaceutice, resurse și apă, ceea ce înseamnă că avem o experiență vastă într-o varietate de industrii. De altfel, in majoritatea domeniilor putem sa gasim ceva realizat pentru diversi clienti.

 

Producatorii ofera solutii de fabricare si prelucrare a metalelor comerciale pentru o gamă largă de industrii. Procesele si capacitatile acestora sunt cele potrivite pentru sectoarele de apărare, medicale, miniere, solare, de transport, cu amănuntul și aeronautice. Tehnologia folosita este de ultima generatie si cuprinde prelucrarea CNC, taierea metalelor cu laser, marcarea și gravarea, sudarea, prelucrarea tablelor și a oțelului, perforarea, finisarea și asamblarea CNC.

Limpio
Solutii eficiente pentru protectia angajatilor si clientilor tai
Limpio este un brand romanesc de produse profesionale de curatenie si igienizare. Cu o vasta experienta in spate, de peste 15 ani, specialistii Limpio creioneaza gama de produse in functie de cerintele si nevoile tale, imbinandu-le placut cu cele mai noi tehnologii din domeniu. Mizand in principal pe siguranta si confort, Limpio a devenit specialist in ceea ce priveste produsele de curatenie pe baza de senzor. Gama de produse se remarca prin calitate, diversitate, design modern si preturi competitive. Limpio este unul dintre liderii de pe piata uscatoarelor de maini si unul dintre cei mai importanti jucatori in domeniul dozatoarelor de sapun si dezinfectanti din Romania. In ultimii ani au fost introduse pe piata sute de mii de produse Limpio.
Limpio
Limpio Romania
SMART ELECTRO-DISTRIBUTION SRL
Informatii si suport
(+40) 730.031.314
Comenzi si suport clienti
mihai@smartelectro.ro
Showroom Limpio Romania
Blv. Basarabia, nr. 256, Faur Sector 3, Bucuresti
Carduri
© 2022 Smart Electro-Distribution SRL - Limpio Romania™