Unul din partenerii nostri este firma Corp Construct, specializata pe lucrari de constructie complexe, pe proiecte de nisa, renovari, restaurari, dar si instalatii, detalii si finisaje. Vorbim despre o companie relativ noua pe piata, dar care si-a propus sa produca anumite schimbari majore pe acest domeniu. Corp Construct este una din acele firme care va revolutiona nisa si va lansa noi trenduri in materie de metode de lucru.

De ce sa apelam la ei?

Este intrebarea fireasca si avem cateva argumente solide pentru a incepe o colaborare cu super echipa lor:

  1. Amenajari interioare Bucuresti - fie ca vorbim de apartamente, sali de gaming, interioare de casa sau proiecte complicate de restaurari in Bucuresti, unde echipa a realizat niste proiecte in cladiri din secolul XX, portofoliul firmei este deja unul solid, demn de laudat si foarte variat.
  2. Amenajari exterioare - mai ales pentru construirea de casute  din lemn, foisoare, pergole, sere, floriere si nu numai. De asemenea, firma are in portofoliu si cateva proiecte foarte interesante pe nisa de gradini si amenajarea acestora.
  3.  Super parteneri - Corp Construct si-a ales cum trebuie partenerii, fie ca vorbim de cei care se ocupa de proiectare 3D, de partea de design interior, coloristica sau chiar proiecte mai mari de arhitectura. Colaborarea dintre companie si parteneri s-a concretizat in proiecte ce au aparut in presa de specialitate si care au fost apreciate foarte mult de la alti oameni din bransa si pana la client.

O firma respectabila va fi mereu in postura de a-si imbunatati metodele de lucru, de a incerca sa inoveze si de a-si perfecta sistemele. Corp Construct ia in calcult la toate aspectele afacerii: inclusiv tehnologia de construcție, metodele de comunicare și sistemele de raportare a costurilor si le adapteaza la nevoile clientilor. Ii recomandam cu mare drag si le dorim cat mai multe proiecte!