Unul din siteurile noastre partenere este specializat în comercializarea unui produs nou și de impact: parchet bambus.

Activitatea companiei pe aceasta nișă numără peste 10 ani vechime și numără mii de clienți mulțumiți de produsele noastre. Am început cu un depozit de câțiva zeci de metri pătrați, iar acum numărăm mii de cutii într-o hală specializată. 

Beneficiile și avantajele parchetului din bambus

Ecologic: Bambusul este fabricat din vegetație naturală. Planta de bambus este o resursă extrem de regenerabilă, capabilă să crească până la maturitate în doar trei până la cinci ani. Acest lucru este mult mai rapid decât copacii din lemn de esență tare, care pot dura mai mult de douăzeci de ani sau mai mult pentru a ajunge la maturitate.

Întreținere ușoară: bambusul este relativ ușor de întreținut. Trebuie doar să o mătuiți sau să o aspirați în mod regulat pentru a îndepărta resturile de particule mici. Puteți, de asemenea, să-l umeziți ocazional, sau să-l curățați cu un produs de curățare a podelelor, care să nu fie ceară, alcalină.

Rezistența la apă: Acest material este ușor mai rezistent la deteriorarea apei, pete și deformare decât materialele din lemn de esență tare, deși acest lucru este încă disputat de cele două tabere.

Materialul natural: Utilizarea materialelor naturale este o tendință importantă în industria construcțiilor chiar acum. Pe măsură ce oamenii devin din ce în ce mai conștienți de ecologie, ei cer produse care reflectă aceste valori. Ei caută, de asemenea, materiale și desene sau modele care resping lumea modernă a ciupercilor și se concentrează în schimb asupra personalității individuale și a evoluției naturale.

Pret: Acest material este la pret aproximativ la acelasi nivel ca si cele mai multe podele din lemn de esenta tare. Veți găsi de multe ori bambus variind de la aproximativ de la 40 la 150 de lei pe metru patrat.

Durabilitate: Există anumite tipuri de bambus care poate fi extrem de puternic, dur și durabil. Bambusul natural, necarbonizat, care a fost recoltat și fabricat în mod corespunzător, poate fi la fel de durabil ca și stejarul roșu. Strand bambus țesute pot fi fabricate chiar mai greu decât asta.

Stil: Bambusul este un material de pardoseală modern, care poate ridica eleganța unui spațiu aproape instantaneu. Are o înfățișare și un simt asemănător cu lemn de esență tare și totuși este încă distinct și diferit.

Se mai poate repara: În timp, pardoselile din bambus pot deveni decolorate, zgâriate sau marcate. Din fericire, suprafața acestui material poate fi refăcută, șlefuită și apoi aplicată din nou straturile de finisare pentru a da o nouă perspectivă. Cantitatea de șlefuire care se poate face va fi determinată de grosimea plăcilor utilizate