Cauta

Termeni si conditii

Home » Suport clienti » Termeni si conditii

Colectarea si procesarera datelor

Siteul sistemecuratenie.ro preia si prelucreaza date personale in mai multe moduri:

1. In momentul plasarii unei comenzi siteul va va cere date precum nume, prenume, adresa de e-mail, CNP, adresa de rezidenta, numar de telefon. Aceste date vor fi procesate odata cu comanda data pe site, vor fi stocate in baza de date a siteului, cat si intr-un soft de gestiune si facturare folosit de catre firma noastra. Acestea sunt folosite pentru evidenta contabila a firmei, vor ramane confidentiale si nu vor impartite sau transmise catre o alta entitate. 

Puteti opta penntru comanda anonima sau sa stergeti datele personale de pe site, folosind noile optiuni GDPR ale siteului, din pagina de gestiune a contului. De asemenea, puteti lua legatura cu echipa noastra pentru a sterge aceste date, folosind adresa de mail si numarul de telefon de la sectiunea de contact.

2. In momentul in care veti coresponda cu echipa noastra prin formulare de contact/ e-mail, adresa de posta electronica dvs. va ramane stocata in serverul  de mail pe care il folosim.

3. In cazul in care plasati o comanda prin e-mail/telefonic, vom colecta si procesa aceleasi date ca si la punctul 1.

4. Siteul foloseste servicii precum Google Analytics, Google Webmaster Tools, precum si cookieuri proprii. Astfel, pot fi colectate date precum IP, zona geografica, browser, pagini accesate pe site, device de pe care accesati siteul, timpul petrecut pe site. Aceste date vor fi folosite doar un uz propriu, pentru a crea campanii publicitare, dar si pentru a imbunatati siteul si a oferi o experienta cat mai buna utilizatorului.

5. Exista posibilitatea ca pe adresele de e-mail colectate sa trimitem periodic newslettere cu oferte promotionale, noi produse lansate, dar si noutati din domeniul nostru de activitate.

Termene si conditii

1. Definitii:

1.1. In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

MARCI INREGISTRATE: reprezinta marcile inregistrate ale Smart Electro-Distribution S.R.L.

SITE: reprezinta SITE-ul Internet apartinand Smart Electro-Distribution SRL, care se afla la adresa www.sistemecuratenie.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite / asigurate de catre Smart Electro-Distribution in reteaua de magazine online.

Smart Electro-Distribution: reprezinta societatea Smart Electro-Distribution S.R.L., CUI: RO186435488, nr. Reg. Com: J40/7372/2006, sediul social: Blv. Basarabia, nr. 256, Sector 2, Bucuresti.

TERMENE SI CONDITII: reprezinta prezentul document intitulat ,”TERMENE SI CONDITII” pe care UTILIZATORUL are obligatia sa le respecte pentru a i se permite accesarea SITE-ului;

UTILIZATOR : reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare;

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii Smart Electro-Distribution.

2. Continutul Site-ului::

 

2.1. Informatiile publicate pe SITE sunt informatii de interes general despre Smart Electro-Distribution, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor sai cat si alte informatii considerate de Smart Electro-Distribution ca fiind de de interes pentru UTILIZATORI.

2.2. Informatiile sunt puse la dispozitia UTILIZATORILOR de regula, in mod gratuit. Smart Electro-Distribution isi rezerva dreptul de a implementa anumite servicii pe SITE ce vor fi oferite contra cost UTILIZATORILOR.

2.3. Smart Electro-Distribution este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia precum si asupra tuturor Marcilor inregistrate in numele si publicate pe SITE.

2.4. UTILIZATORUL are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale Smart Electro-Distribution, prevazute de legislatia in vigoare.

2.5 Factura proforma generata de SITE nu constituie obligativitate pentru niciuna din parti, ea avand rol informativ cu privire la costuri de expeditie si transport. Factura/bonul fiscal vor fi trimise catre UTILIZATOR la livrarea produsului. Smart Electro-Distribution nu isi asuma raspunderea pentru plata in avans a facturii proforme generate de SITE.

3. Utilizarea SITE-ului:

3.1. UTILIZATORUL se obliga sa acceseze si sa utilizeze SITE-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

4. Limitarea raspunderii Smart Electro-Distribution S.R.L.:

4.1. Raspunderea pentru continutul SITE-ului. Smart Electro-Distribution nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe SITE, care nu se datoreaza culpei sale. UTILIZATORII pot gasi informatii detaliate in reteaua magazinelor Smart Electro-Distribution.

4.2. Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate / puse la dispozitie de producatori / furnizori si Smart Electro-Distribution nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

4.3. Preturile produselor de pe acest SITE sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe SITE sunt valabile in perioada de timp mentionata ; in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile.

4.4. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe SITE cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

4.5. Smart Electro-Distribution isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe SITE.

4.6. Orice problema cauzata de produsele si / serviciile prezentate pe SITE se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre UTILIZATOR.

4.7. Smart Electro-Distribution nu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.

4.8. Smart Electro-Distribution nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesare anumitor link-uri publicate pe Site.

4.9. Utilizarea Browserului Internet. Smart Electro-Distribution garanteaza utilizarea optima a Site-ului prin utilizarea minim a Internet Explorer 5.5.

II. Politica de confidentialitate:

1. Accesarea SITE-ului implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de compania Smart Electro-Distribution. Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiiile retelei Smart Electro-Distribution sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de Smart Electro-Distribution prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). SC Smart Electro-Distribution S.R.L. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct al Smart Electro-Distribution.

2. La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata pe adresa Smart Electro-Distribution, acesta se obliga: sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit pentru o singura solicitare pe an; sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor personale a solicitantului.

Fiind de acord cu prezentul document "TERMENI SI CONDITII", clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Limpio
Solutii eficiente pentru protectia angajatilor si clientilor tai
Limpio este un brand romanesc de produse profesionale de curatenie si igienizare. Cu o vasta experienta in spate, de peste 15 ani, specialistii Limpio creioneaza gama de produse in functie de cerintele si nevoile tale, imbinandu-le placut cu cele mai noi tehnologii din domeniu. Mizand in principal pe siguranta si confort, Limpio a devenit specialist in ceea ce priveste produsele de curatenie pe baza de senzor. Gama de produse se remarca prin calitate, diversitate, design modern si preturi competitive. Limpio este unul dintre liderii de pe piata uscatoarelor de maini si unul dintre cei mai importanti jucatori in domeniul dozatoarelor de sapun si dezinfectanti din Romania. In ultimii ani au fost introduse pe piata sute de mii de produse Limpio.
Limpio
Limpio Romania
SMART ELECTRO-DISTRIBUTION SRL
Informatii si suport
(+40) 730.031.314
Comenzi si suport clienti
mihai@smartelectro.ro
https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm
Showroom Limpio Romania
Blv. Basarabia, nr. 256, Faur Sector 3, Bucuresti
Carduri
© 2024 Smart Electro-Distribution SRL - Limpio Romania™